Vælg en side

Økologisk frisør Frederiksberg

På denne side kan du læse mere om vores salon, der er den bedste frisør Frederiksberg, hvilke ydelser vi tilbyder og samtidig om konceptet økologisk frisør Frederiksberg.

BESTIL TID

Økologisk Frisør på Frederiksberg

Økologisk frisør Frederiksberg

Hvis du på andre punkter, såsom madvaner og levevilkår generelet, går op i miljø og bæredygtighed, vil du glæde dig over at mange frisørsaloner har taget den grønne tankegang til sig, og at der i frisørfaget begynder at blive tænkt blæredygtigt, og derfor er konceptet om økologisk frisør Frederiksberg opstået. Vi er en grøn, økologisk frisørsalon Frederiksberg, der kærer for vores miljø og vores planets fremtid og undgår derfor at benytte hormonforstyrrende, allergi- og kræftfremkaldende stoffer i vores behandlinger. Det er et super alternativ til dig, der er gravid eller ikke ønsker at blive udsat for kemikalier. Derfor er det muligt hos en grøn frisør, at blive farvet eller afbleget med økologiske produkter, der er godkendt til grøn salon.

 Frederiksberg frisør.

Hos os, God frisør Frederiksberg, tilbyder vi skræddersyede behandlinger, til dig der har et meget specifikt ønske. For at opnå det bedste resultat for dig som kunde, hvilket altid er frisørens vigtigste mission, foretrækkes det at tilsender et billede af dit hår, samt et billede eller en forklaring af, hvad du ønsker dig. Ud fra dette kan vi hos Frederiksberg frisør fortælle dig, hvad der kan lade sig gøre, hvor lang tid, det vil tage, hvad prisen er osv. Det er vigtigt for os at sende dig afsted med en flot frisure, som du er tilfreds med, og som samtidig afspejler salonens professionalisme, erfaring og kvalitet.

 

Bedste frisør Frederiksberg

 

Vi er en frisørsalon Frederiksberg, der tilbyder behandlinger med økologiske produkter, der er godkendt til grøn salon. Udover at være en grøn og økologisk salon, kan vi hos frisør Smallegade 26A, 2000 Frederiksberg altid tilbyde behandlinger med de nyeste teknikker inden for frisørfaget og er altid opdateret på de nyeste trends.

Frederiksberg frisør
frisør smallegade

viBillig frisør Frederiksberg – ydelser 

Hos os, God frisør Frederiksberg, tilbyder vi et væld af behandlinger, der alle er skræddersyet til dig og dine behov som kunde og udført af professionelt, dedikeret og passioneret personale. Der tilbydes standard herre- og dameklip til gode og konkurrencedygtige priser. Farvning, striber og toning, hvor prisen fastsættes afhængigt af hårets længde. Hos Frisør Smallegade tilbyder vi også farvning og bryn og vipper – med eller uden retning. Desuden tilbyder vores salons dygtige personale balayage i natur hår, hvor prisen igen fastsættes af hårets længde. Der gøres opmærksom på at priserne på de forskellige ydelser kan variere i forhold til hårets længde og tykkelse og ekstra brug af materiale/produkter.  

Frisør Smallegade – produkter

Hos frisøren i Smallegaden benytter vi produkter, der er skånsomme over for miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten af behandlingen. Produkter fra Kevin Murphy er alle 100% fri for sulfat, parabener, parfume og er ikke testet på dyr. Desuden benytter Kevin Murphy 40% mindre plast i emballage, men bruger i stedet papir emballage og andre genanvendelige produkter som en del af den grønne og bæredygtige profil med omtanke for klima og miljø.

I forbindelse med farvning, kan du hos os i frisør Smallegade tilkøbe behandling med COLORPHLEX, der beskytter og styrker håret og reducerer skade og knækkede hår i forbindelse med farvning. COLORPHLEX anvender naturlige produkter, der ud over at beskytte håret i den hårde farvningsproces, også forlænger holdbarheden med ca. 30%. ikke alle farverne hos billig frisør Frederiksberg er 100% økologiske, men de er alle valgt med omtanke og med så få kemikalier som muligt. Farverne tilfører langvarig glans og en masse fugt til håret, og er rige på silke, olivenolie, aloe og Brazilian nut olie.

En trend, der ses blandt mange kendte, både i Hollywood men så sandelig også herhjemme, er de små sugarbearhair vitamins. Vitamin-vingummierne er vegetariske, gluten- og sojafri, ikke tilsat sødestoffer og ikke testet på dyr. Derimod er de kendt for at give langt, sundt og modstandsdygtigt hår. Du kan købe sugarbearhair vitamins hos vores salon i frisøren på Frederiksberg

Bestil tid eller stil spørgsmål – udfyld formularen