Vælg en side

Ombre Hår Frisør

Vi er balayage og ombre frisøre specialiseret i ombre hår. Få dit hår lavet ordentligt. Vi dækker hele Danmark. Find din balayage København.

BESTIL TID I KØBENHAVNRESTEN AF LANDET
ombre hår

Ombre´s historie

Hvis du ikke vidste det, stammer ombre hair bestemt ikke fra nogen ny teknik (mode har det med at genopstå), og Ombre-teknikken har eksisteret i over 200 år; oprindeligt ved farvning af tekstiler. I år 2000 slog ombre hår så virkelig igennem, da Britney Spears valgte et sort ombre hår med blond overgang, – og siden da har ombre hår været at se i både medier og i gadebilledet.

Ombre frisør København og resten af landet.

Ombre teknikken er efterhånden rigtig godt udbredt, og det er ikke kun i hovedstaden, at du kan finde en professionel balayage frisør. Her på siden kan du finde den, som er tættest på dig.

Ombre Frisør København K

Vi ligger kun fem minutters gang fra hovedbanegården.

Bestil Tid

Ombre Frisør Århus C

Vi ligger midt i Århus C. Få minutter gang fra alle seværdigheder.

Bestil Tid

Ombre Frisør Odense C

Vi ligger meget tæt på banegården i Odense C.

Bestil Tid

balayage frisør københavn

Hvilke fordele har jeg ved at vælge Ombre hår?

For det første kan du nøjes med kun at farve halvdelen af håret og lade den øverste del stå uberørt. Det giver dig den fordel, at hårfarven (og de ikke-så -hensigtsmæssige kemikalier) ikke har direkte kontakt med din hovedbund. For dig som har følsom hud, er det helt klart en hårfarvningsteknik, som kan betale sig (desuden betaler du kun for halvdelen af hårfarven). Uanset om dit hår er krøllet, glat, langt eller kort, kan du få lavet et Ombre hår, som giver dit hår mere volumen. En god frisør vil guide dig til de rigtige nuancer. Stilen kræver meget lidt vedligeholdelse, da udgroningerne ikke udstår ligeså tydeligt som ved et fuldt farvet hår.

Bestil tid til Ombre Hår

Hvad er Ombre hair?

Ligesom Balayage er Ombre en frihåndsteknik, men nogle frisører vil også vælge at bruge folie. Rent effektmæssigt vil du se, at dit hår skifter fra mørk tæt ved hovedbunden og gradvist lysner nedefter. Det oprindelige Ombre hår blev lavet med bløde skygger i håret, og kontrasten mellem mørk og lys var altså ikke super stærk. Men flere og flere personer har valgt at bruge den samme ombre-teknik til at skabe tydelige og skarpe farveforskelle fra den ene ende af håret til den anden, – og det oprindelige navn ombre/skygge er måske ikke længere så passende, som det oprindeligt var tænkt.

Brunetter

Ombre hår er klart lettest at se på brunetter og mørkhårede, da farven altid vil gå fra mørk til lys. Men du kan selvfølgelig altid vælge at lægge en grundfarve i den øverste del af håret og skabe en ombre effekt nedefter.

Hvilke farver kan jeg vælge med Ombre?

Du tænker måske, at de lysere toner skal arbejde sig nedefter med udgangspunkt i den originale farve eller grundfarve i håret? Så tager du fejl. Ombre åbner op for at lege med alle palettens farver. Prøv at forestille dig sorte hårrødder, som fordeler sig først i mørkerød og derefter ned i skriglyserød ude i spidserne. Der er også frit spil for en naturlig kastaniebrun, som kan tone om i enten algegrøn eller turkis. Det er selvfølgelig lidt havfrue look a like, – men det virker!

Berømte med Ombre

Masser af Hollywood stjerner har valgt en ombre hair stil, som tilføjer deres naturlige (eller kunstige) hårfarve en ekstra volumen ved at ende op i nogle lækre lysere spidser. Men der er også flere celebrities, som vælger at benytte sig af vilde syrefarver. Tyra Banks lod for eksempel sit skulderlange hår bevæge sig fra mørkt ved rødderne og fordele sig ned i gul-orange, som derefter forvandlede sig til mørkelyserød. Og Kate Perry har man også kunnet se med et frækt blåt Ombre hår, som startede med helt mørke rødder og gradvist udviklede sig fra mørkeblå til lyseblå og næsten lilla ude i spidserne. (I øvrigt et perfekt valg af hårfarve hvis man ligesom Kate har kæmpestore blå øjne.) Og for lige at komme hele vejen rundt om tallerken, så skal det understreges, at du ikke behøver at have et tykt skulderlangt hår, for at kunne se en trendy ombre effekt. Prøv at tjekke Zayn Malik ud fra One Direction med sit 10 cm lange hår, som står op fra hovedbunden i røde flammer.