Vælg en side

Balayage Odense

Vi er en frisør salon i Odense specialiseret i balayage hår. Hundredvis af kvinder har fået deres balayage og ombre hår lavet hos os.

BLIV RINGET OP OG BESTIL TID

Balayage frisør Odense – eksperter i balayage

Dit hår viser andre, hvor sund du er, og hvor meget du passer på dig selv. Dit hår er det første indtryk, du giver af dig selv til omverdenen, og derfor er det også så vigtigt at passe på det og at udnytte dets fulde potentiale.

Hos Balayage Odense er vi eksperter i balayage, og vi ved, hvad der skal til, for at dit hår får dybde og fylde og samtidigt ser naturligt ud.

Her på siden finder du den helt rigtige balayage frisør Odense.

Balayage i Odense

Balayage hår teknikken er efterhånden rigtig godt udbredt.

Vi er tit booket ud, så sørg for at bestille tid så hurtigt som muligt her på siden.

Priser:

Balayage i mellem hår fra 1.450,-
Balayage i langt hår fra 1.650,-
Balayage i ekstra langt hår fra 1.950,-

Balayage Frisør Århus

Vi ligger i Århus Ckun fem minutters gang strøget.

Bestil Tid

Bliv ringet op og bestil tid.

balayage frisør københavn

Er det nødvendigt med en balayage frisør?

Balayage er et håndværk, som alle i teorien vil kunne udføre, men bare ikke lige godt. En balayage frisør har stor kontrol over sine håndbevægelser og et godt overblik. Allerede inden frisøren går i gang, ved han eller hun allerede, hvor der skal males og i hvor kraftig en tone.

Det kan være virkelig svært, hvis ikke endda helt umuligt, for en person at farve sit eget hår med så meget finfølelse og ekspertise som os hos balayage Odense. 

Balayage er en teknik, som praktisk talt kan ændre hele gløden og udtrykket i dit ansigt, og det kan helt klart betale sig at lade en professionel gøre det for dig.

Hvilke fordele giver balayage?

Det bedste ved balayage er, at det ser naturligt ud – selv når det er ved at gro ud. Farven føres ind i håret med nuanceforskelle fra mørk til lys. Når håret vokset sig længere, ser det altså bare helt naturligt ud, at håret er mørkere oppe ved hovedbunden.

Fordel nummer 1 ved balayage Odense: ingen synlige udgroninger.  

Fordel nummer 2 ved en balayage frisør Odense: hurtig behandling og lang tid imellem behandlingerne.

Det behøver ikke at tage meget mere end 45 minutter at få en balayage behandling. Det kommer helt an på, hvor mange striber, du ønsker i håret. I modsætning til andre hårfarvningsmetoder, kan der sagtens gå op til 4 måneder indtil den næste behandling.

Balayage-teknikken

Balayage betyder ”strøg” på fransk, og dermed gøres det klart, at farven altså stryges på – i de fleste tilfælde med en pensel.

Farven, som bliver strøget på, er altid lysere end håret, og den bliver lagt ind i enkelte lag af håret for at skabe en fornemmelse af mere volumen i håret.

Overgangene mellem den lyse farve og din egen hårfarve er så blød og nuanceret, at det ser ud som om, håret er farvet af solen.