Vælg en side

Balayage Århus

Vi er en frisør salon i Århus specialiseret i balayage hår. Hundredvis af kvinder har fået deres balayage og ombre hår lavet hos os.

BLIV RINGET OP OG BESTIL TID

Vælg en specialist i balayage hår

Sørg for at dit balayage hår bliver lavet af en professionel frisør med masser af erfaring. Dit hår fortjener den bedste behandling.

Find den bedste behandling inden for balayage Århus på denne hjemmeside. Vi er et stærkt hold af engagerede frisører, og vi elsker simpelthen at give dit hår den dybde og naturlige skønhed, som balayage skaber.

Du kan bestille tid hos en professionel frisør inden for balayage Århus. Så dit hår kan udleve sit fulde potentiale.

Balayage i Århus

Balayage teknikken er efterhånden rigtig godt udbredt.

Vi er tit booket ud, så sørg for at bestille tid så hurtigt som muligt her på siden.

Priser:

Balayage i mellem hår fra 1.450,-
Balayage i langt hår fra 1.650,-
Balayage i ekstra langt hår fra 1.950,-

Balayage Frisør Århus

Vi ligger i Århus Ckun fem minutters gang strøget.

Bestil Tid

Bliv ringet op og bestil tid.

balayage frisør københavn

Hvorfor er det en god ide at vælge en balayage frisør?

Det er ikke svært at finde en pensel frem og så smøre lidt farve ind i håret hist og her. Men resultatet? Der er en grund til, at flere frisører specialiserer sig inden for balayage. Det svarer til at tegne en tændstiks-mand eller male et Monet-lignende kunstværk. Alle kan tegne en tændstiks-mand, men dit hår fortjener bedre, synes du ikke?

Bor du i byen eller tæt på? Så find en god balayage frisør Århus og opdag, hvordan den rette farve kan opløfte dit ansigts linjer og give din hud en smukkere kulør.

Balayage hår og dets fordele

Normalt er de grimme udgroninger en af bagsiderne ved hårfavning. Med balayage behøver du ikke længere at bekymre dig for synlige udgroninger. Farven vokser nemlig ud af håret på en diskret måde, og du kan faktisk vente med at se din balayage frisør i helt op til 4 måneder.

Behandlingen er hurtig. Din balayage frisør Århus vil kunne farve dit hår i løbet af 45 minutter alt afhængigt af, hvor mange balayage-striber du vælger. Hvis du vælger en fuldt integreret behandling, skal du regne med op til 3 timer hos din balayage frisør Århus

Teknikken bag balayage

Det franske ord ”balayage” kan oversættes med ”strøg”. Når du får en balayage-behandling, bliver udvalgte dele af dit hår strøget med en pensel. Teknikken foregår i fri hånd, og det er også derfor, at kvaliteten af resultatet afhænger utroligt meget af den enkelte frisør. Hos teamet af balayage Århus, formår vi at integrere farven så subtilt som muligt, og du vil aldrig opleve de samme tydelige grænser, som når håret farves ved hjælp af folie. Den lysere farve påføres i dele af dit hår men ikke i alle lagene, og det er derfor, at balayage er til dig, som ønsker et naturligt udseende.